Tips
 • “Wilt u zich onderscheiden van de rest?”

  Een groot deel van de menu's die aangeboden worden zijn erg vergelijkbaar met elkaar. Het is echter niet altijd makkelijk om u echt te kunnen onderscheiden van de concurrentie.
  McCain wil u hierbij helpen met producten die echt anders zijn.
  Wilt u veranderen, innoveren of iets anders doen om uw klanten te verrassen en hun verwachtingen te overtreffen?
  In ons "Menu Signatures" assortiment vind u producten met alternatieve snit die de kwaliteit en expertise van McCain combineren en waarmee ú de show kunt stelen bij uw klanten.
  Of het nu een authentieke of originele snit is, u doet absoluut iets dat u onderscheid van de concurrent door uw gerechten te vernieuwen!


  Klik hier om nu ons "Menu Signatures" assortiment te ontdekken

 • “Biologische frietjes”

  Afgelopen jaren heeft McCain zich ontwikkeld tot belangrijke speler op het gebied van Biologische frietjes. Er zijn momenteel 6 biologische boeren in Nederland die met volle overtuiging zorgen voor kwaliteitsaardappelen waarvan McCain de biologische frietjes produceert. McCain werkt samen met mensen en bedrijven die dezelfde overtuiging delen om zo het beste voor mens, natuur en milieu te kunnen leveren. Om tot een kwalitatief stabiel product te komen is ervoor gekozen om slechts één biologisch aardappelras te gebruiken, namelijk het ras Sarpo Mira. Na vele jaren onderzoek is gebleken dat deze aardap­pel bijzonder stabiel is in kwaliteit en opbrengst. Het productieproces verloopt trouwens volledig volgens de biologische (SKAL) richtlijnen én maakt gebruik van uitsluitend 100% biologische zonnebloemolie tijdens het voorbakken.Dit alles zorgt ervoor dat u bij McCain verzekerd bent van gezonde en constante biologisch frietjes.

  Voor iedereen die hun klanten graag biologische frietjes wil serveren, kunt u McCain Organic Fries 14/14 bestellen.

 • “Ontdek het "Appetizers" assortiment”

  Op zoek naar producten om makkelijk uw aanbod mee uit te breiden? Zoekt u producten om uw salades te verbeteren? Wilt u een aanvulling op uw voorgerechten of borrelhapjes? Of heeft u interesse om tapas te serveren?
  McCain heeft een assortiment lekkere hapjes die een toegevoegde waarde aan uw zaak kunnen bieden en u zullen helpen uw klanten tevreden te stellen.

  Klik hier om het Appetizers assortiment te ontdekken.
  (selecteer bij 'Productcategorie" de filter "Appetizers")